Enige tijd geleden heb ik de Sint-Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch beklommen om het bijzondere uitzicht over het plein De Parade te fotograferen. Ik zag voornamelijk mensen in allerlei relatievormen. Doordat ik zo geboeid was door wat er op het plein gebeurde, ben ik dit in volgende sessies nader gaan onderzoeken. Wat ik tijdens het fotograferen zag, kon ik slechts vastleggen; ik had er geen enkele invloed op. Ik had wel de neiging om mijn aanwezigheid kenbaar te maken: ‘Hey You’ (Pink Floyd) ging er door mijn hoofd. Je ziet in deze serie de mens op een plein, waarop van alles zich afspeelt tussen en met mensen. Als in een minimaatschappij. De serie laat de mens zien in allerlei relatievormen: als eenlingen, duo‘s en groepsmensen in verschillende samenstellingen. Het plein is het canvas.

3 november 2017

De foto (hierboven) van het hele plein De Parade in ‘s Hertogenbosch wint de 2e Prijs in de wedstrijd ‘Deel je stad’ van het Bosch Architecten Initiatief.

Expositie ‘Hey You’: UITGESTELD TOT EEN NADER TE BEPALEN DATUM

16 beelden uit de serie ‘Hey You’ zullen op een nader te bepalen datum als één verhaal in een compositie worden tentoongesteld in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.

 

KLIK HIER VOOR HET CONTACTFORMULIER