+31 639 766 186

Over mij

In 2006 maakte mijn juridische carrière plaats voor een opleiding fotografie aan de School voor Fotografie in Breda. Sindsdien werk ik als zelfstandig fotograaf zowel voor eigen projecten als in opdracht. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal en de mens. Ieder mens heeft een verhaal. Vanuit mijn interesse voor de verhalen achter mensen maak ik met veel plezier bijzondere reportages. Elk fotomoment levert een gezonde spanning op in afwachting van het beoogde resultaat. Het verhaal achter de foto moet kloppen en de foto moet het verhaal weerspiegelen.

In 2020 exposeer ik twee verschillende series.

Expositie ‘HEY YOU” in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in  ’s-Hertogenbosch tot 16 april 2021
Vanaf juni 2020 zijn 16 beelden uit de serie ‘Hey You’ als één verhaal in een compositie tentoongesteld in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch.
Enige tijd geleden heb ik de Sint-Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch beklommen om de mensen die op het plein De Parade liepen te fotograferen. Je ziet in deze serie een plein, waarop van alles zich afspeelt tussen en met mensen. Als in een minimaatschappij. De serie laat de mens zien in allerlei relatievormen: als eenlingen, duo‘s en groepsmensen in verschillende samenstellingen. Het plein is het canvas.

Op 3 november 2017 won mijn overzichtsfoto van het hele plein De Parade in ‘s Hertogenbosch de 2e Prijs in de wedstrijd ‘Deel je stad’ van het Bosch Architecten Initiatief.

Expositie ‘I-DID IT!’ in Amsterdam is vanwege COVID-19 uitgesteld tot een nader te bepalen datum
Momenteel werk ik aan de serie ‘i-did it!’ i-did is een MVO bedrijf met 2 vestigingen, in Utrecht en Den Haag, waar design, bezinning, handwerk en werkgelegenheid samenkomen. Ik zet mij graag in voor dit bijzondere initiatief van Mireille Geijsen.
De serie ‘i-did it!’ laat het werkgelegenheidsverhaal van i-did zien. i-did laat ervaren hoe leuk werk kan zijn en begeleidt hen in een coachingstraject naar een betaalde baan. Vanaf september zal de serie ‘i-did it!’ worden geëxposeerd in het pand van de Goeden Doelen Loterijen in Amsterdam, Beethovenstraat 200 (nabij Station-zuid WTC)

Van 2014 tot 2016 werkte ik aan een serie portretten van internationale circus iconen. De daaruit voortvloeiende tentoonstelling l’Histoire d’un type’ is sinds 2016 zowel in Nederland als in België op meerdere plaatsen te zien geweest.

In 2009 heb ik tijdens de 40ste editie van Pinkpop mensen uit het publiek gefotografeerd. In 2010 verscheen het boek: ‘40+1 | Portretten van Pinkpop Publiek’, een boek met portretten van bezoekers van Pinkpop met elk hun eigen verhaal. De begeleidende interviews waren van de hand van schrijfster/journalist Trix Broekmans.

In 2019 heb ik tijdens de 50ste editie van Pinkpop opnieuw mensen gefotografeerd en kort geïnterviewd. Bij deze foto’s worden de verhalen geschreven door Wieneke Wennekes en zullen komend voorjaar worden gepubliceerd.

Er is meer…

Binnen mijn werk houd ik mij graag bezig met het maken van portretten. In opdracht fotografeer ik ook met heel veel plezier producten, natuur, dieren, evenementen en – het kan niet anders – mensen.

 

KLIK HIER VOOR HET CONTACTFORMULIER